Menu
 Sluiten
Home Archief Geschiedenis Links Contact Intranet
logo 41Paluabt
logo 41Paluabt
logo 41Paluabt


Waarom


Zoals je kunt lezen in de introductie van Victor Remouchamps is er animo voor een netwerk van personen, die bij 41 Paluabt hebben gediend.

Mij is gevraagd te assisteren bij het opzetten van het netwerk via internet, waar ik graag mijn steentje aan bijdraag.

Ik heb aan mijn tijd bij 41Paluabt hoofdzakelijk goede herinneringen en weet nog goed hoe trots ik was als wij met de hele batterij aan een grote NAVO-oefening deelnamen. De functie van batterijopperwachtmeester van 41 Paluabt was een van de hoogtepunten van mijn diensttijd. Ook mijn vrouw en dochters kijken met veel plezier terug op de tijd dat wij in Duitsland woonden.

De website bestaat uit twee delen.

Het open gedeelte: Het deel waar je nu op bent. Dit deel is voor iedereen bereikbaar. Je vindt hier algemene informatie.

En het gesloten gedeelte: Op dit deel kun je alleen kijken, als je je hebt aangemeld (nadat die aanmelding is geaccepteerd). Je kunt je hiervoor (gratis) aanmelden, via het menu: CONTACT.

De toegelaten aanmeldingen worden verdeeld in 3 categorieën: 41: Daadwerkelijk bij 41Paluabt gediend F: (naaste) Familie van iemand die bij 41 heeft gediend. O: Overigen, die toegang tot de site willen en alleen kunnen kijken.

Na het inloggen, als je je hebt aangemeld, vind je o.a. de (adres-/email-) gegevens van iedereen die zich al via de site heeft aangemeld. Ook is hier een e-prikbord, waarop diegenen die zich hebben aangemeld, berichten voor elkaar kunnen schrijven/achterlaten. Je kunt hier ook jouw eigen gegevens beheren.

Het belangrijkste gedeelte moeten de door iedereen aangeleverde foto's anekdotes, verhalen en verslagen worden.

Ook is er een deel "In Memoriam", waarop we onze overleden collega's herdenken.

Ik hoop op veel aanmeldingen, bijdragen en reacties,
Arnold Fickweiler, webmaster


logo 41Paluabt
logo 41Paluabt
logo 41Paluabt

©2024 - HF51 Webdesign